rreth nesh

chimicron semiconductor co., Ltd

chimicron semiconductor co., ltd është një specialist i kërkimit dhe zhvillimit në ic-in e led driver, menaxhimin e energjisë ac-dc, mosfet me tension të ulët dhe të mesëm, me seli në Shenzhen të Kinës. ne kemi një ekip teknik teknik profesional të kërkimit dhe zhvillimit, dhe teknologji lider në botë, me zyrë/partnerë të shërbimit të shitjeve në Kinë, Hongkong dhe Kanada.

me avantazhet tona të teknologjisë së përparuar në dizajnimin dhe artet dhe zejtarinë, chimicron bashkëpunon fort me fabrikën e paketimit dhe testimit të çipave, dhe ka një kontroll të rreptë në cilësinë e produktit, për të siguruar furnizimin tonë të qëndrueshëm dhe cilësinë e vazhdueshme të produktit. produkti ynë gëzon funksionalitet dhe besueshmëri të jashtëzakonshme, diversifikim dhe shërbim të kënaqshëm pas shitjes. aplikimi i tij anon në fundin e mesëm dhe të lartë. ne i kushtojmë shumë vëmendje ndërtimit dhe reputacionit të markës sonë!

pjesët tona kanë një aplikim të gjerë në fusha të tilla konsumi si drejtuesi i rrymës së ndriçimit led, paneli kryesor i televizorit LCD, mesi i telefonit celular, set top box, GPS, terminali pos dhe power bank portativ etj.

duke pasur parasysh filozofinë e funksionimit të cilësisë së pari, prioritetin e klientëve, i gjithë stafi i chimicron po përmirëson hap pas hapi standardin tonë të shërbimit dhe kënaqësinë e klientëve me teknologji inovative, në mënyrë që të përmirësojmë zgjidhjen e produktit tuaj!

fotot e kompanisë

zyra e shitjeve

ekipi i shitjeve

ekipi i shitjeve (2)

një cep magazine

Top